<p>De Bloody Buccaneers gaan spelen op het Buffelrun Tribute Festival.</p>

De Bloody Buccaneers gaan spelen op het Buffelrun Tribute Festival.

Opnieuw drie topbands op Buffelrun Tribute Festival

  •   keer gelezen

BOERDONK | Drie top tribute bands komen op 2 september naar Boerdonk ter ere van de zeven editie van de Buffelrun. The Rolling Stones, Golden Earring en André Hazes zullen optreden.

De organisatie laat weten: “Om de zevende editie van de Buffelrun extra glans te geven zal op vrijdag 2 september vanaf 20.00 uur de derde editie van het Buffelrun Tribute Festival gaan plaatsvinden. En dat niet alleen. Er is een speciaal bier terras, een ‘hanging area’ en twee prachtige stages. Op de mainstages zullen die avond drie tribute bands optreden. Inmiddels zijn The Rolling Stones, Golden Earring en Andre Hazes vastgelegd als Tribute bands. Los daarvan is er nog een extra leuke verrassing.”

Bloody Buccaneers
Komende weken worden de bands voorgesteld. Vandaag de eer aan de Golden Earring tribute band, de Bloody Buccaneers. “Deze band is met zo’n 200 optredens en 50 Earring krakers één van de meest populaire tributebands op de Nederlanse podia”, aldus de organisatie van de Buffelrun. “De videoclips van de Bloody Buccaneers zijn al ruim 100.000 keer bekeken op sociale media. Een van de allergrootste fans is voormalig Pinkpop baas Jan Smeets die de band op 3FM promoot en op zijn jubileumfeestje liet optreden. Kortom, gezelligheid en gemoedelijkheid verzekerd tijdens het spelen van hits zoals Twilight Zone, When the Lady Smiles en natuurlijk milionseller Radar Love. Maar ook klassiekers als Another 45miles, Back Home en Long Blond Animal zullen zeker niet ontbreken. Zorg er dus voor dat je 2 september aanwezig bent.”
Kaarten zijn in de voorverkoop voor 17,50 euro te verkrijgen op www.buffelrun.nl. Er is géén kassaverkoop.

Meer berichten