“Bij DermaPark werk je aan echte huidverbetering”

  •   keer gelezen

BIj DermaPark kun je al meer dan 10 jaar terecht voor hoogwaardige dermatologische- en flebologische zorg. Maar om de best mogelijke zorg voor onze patiënten te creëren bieden we sinds kort ook huidtherapeutische zorg aan.

Huidtherapie kan de extra hulp bieden die je huid nodig heeft. Een pluspunt is dat onze huidtherapeuten nauw samenwerken met de dermatologen, om zo tot een passende behandeling te komen die exact aansluit bij de ernst van je huidaandoening. Denk bijvoorbeeld aan de medicamenteuze behandeling van hevige acne waarbij de huidtherapeut met acnetherapie en productadvies goede ondersteuning kan geven. Ook cosmetische en verzorgende gezichtsbehandelingen, met als doel huidverjonging en verbetering, worden door de huidtherapeuten vakkundig uitgevoerd.


Heb jij last van: ‘Puistjes en oneffenheden?’

Je huid is sterk, maar soms heeft je huid wat extra hulp nodig ter bescherming of genezing. Een onrustige huid is een veel voorkomende klacht die je herkent aan puistjes, mee-eters en verwijde poriën in je gezicht. Als je lichaam stress ervaart dan kunnen zich puistjes, bultjes, roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes en soms zelfs ouderdomsacne (rosacea) ontwikkelen. De talgklieren produceren dan teveel talg, overtollige huidschilfers plakken aan elkaar en de poriën raken verstopt. Veel mensen denken dat een onzuivere huid enkel in de tienerjaren voorkomt, dit is onjuist. Een onzuivere huid kan op een latere leeftijd nog steeds een vervelend probleem zijn. Een behandeling bij de huidtherapeut kan ervoor zorgen dat deze huidproblemen verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

Tijdens het eerste consult bespreekt de huidtherapeut welke behandeling of combinatiebehandeling het meest succesvol voor je huid zal zijn. De behandeling kan bestaan uit:

Reinigingen/dieptereiniging van de huid,Verwijderen van mee-eters en puistjes,Huidverzorgingsadvies voor thuis,Een combinatiebehandeling met de huisarts en/of dermatoloog,Aanvullende huidverbeterende behandeling(en) zoals microneedling, peelings, litteken- en/of camouflagetherapie.


Maak nu ook een afspraak bij de huidtherapeut van DermaPark!

De huidtherapeut bij DermaPark is HBO-paramedisch geschoold, opgenomen in het BIG-register en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierdoor garanderen wij dat je behandeling of advies gebaseerd is op kennis, onderzoek en ervaring Behandelingen met medische indicatie worden via aanvullende verzekering vaak (deels) vergoed. Je kunt direct en zonder verwijzing een afspraak maken bij de huidtherapeut.


T: 0413 – 24 20 90         e: info@dermapark.nl                www.dermapark.nl

Meer berichten