<p>Floor de Boef</p>

Floor de Boef

(Foto: Tineke Vonk Fotografie)

Starter aan het woord: Floor de Boef

  •   keer gelezen

VEGHEL | Floor de Boef is eigenaresse van FLOcoach. Floor coacht mensen na kanker, revalidatie of bij een chronische aandoening. Hieronder stelt ze haar bedrijf voor.

FLOcoach

Coaching na kanker, revalidatie of bij een chronische aandoening
Op zoek naar hernieuwde mogelijkheden voor een fijn leven…

Na het doormaken van kanker of een revalidatie wil je graag door met je leven. Zo’n ingrijpende periode laat echter zowel fysiek als mentaal sporen na, waardoor het vaak niet zomaar lukt de draad weer op te pakken. Dit geldt ook voor het leven met een chronische aandoening. Je raakt jezelf soms een beetje kwijt en tegelijkertijd kom je dichter bij jezelf dan ooit. Je leven staat stil en je gaat nadenken over wat je nou echt belangrijk vindt. Je nieuwe realiteit matcht niet meer met je ‘oude’ leven. Vraag jij je wel eens af:

*Wie ben ik nu in deze nieuwe fase? En wat wil ik?

*Hoe creëer ik een fijn leven ondanks de vermoeidheid of andere fysieke en/of mentale problemen als gevolg van kanker of een chronische ziekte?

*Hoe kan ik nu verder met mijn werk, hobby’s, gezin en sociale contacten?

Wil je jezelf en je leven opnieuw uitvinden?

Dit gun ik iedereen! Vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeute heb ik affiniteit ontwikkeld met de begeleiding van mensen na kanker, na een revalidatie of bij een chronische aandoening. Veel mensen zijn ontzettend veerkrachtig, maar kunnen ondertussen wel iemand gebruiken die luistert en ondersteunt na een periode die je leven op z’n kop heeft gezet. Het begeleiden van mensen op dit vlak en de nieuwe inzichten die men krijgt geeft me altijd veel voldoening. Om daar meer aandacht voor te hebben ben ik na een opleiding tot professioneel coach mijn eigen coachpraktijk gestart. Aangezien het ondernemerschap nieuw is voor mij heb ik mij aangesloten bij StartUp Meierijstad. Naast de kennis & kunde die ik daar op doe, werkt de energie van alle startende ondernemers samen aanstekelijk. Het zorgt ervoor dat ik enthousiast en geprikkeld blijf om mezelf en FLOcoach verder te ontwikkelen.

Bij FLOcoach begeleid ik je in jouw ontdekkingstocht naar wie je bent, wat je nu echt belangrijk vindt en wat je wilt. Vanuit daar kijken we naar welke mogelijkheden er zijn om een fijn leven voor jezelf te creëren. Jouw leven en je toekomst centraal, zonder voorbij te gaan aan de ziekte of wat er gebeurd is.

Let’s FLO! Finding Life Opportunities

Floor de Boef
06-46627751
info@flocoach.nl
www.flocoach.nl

Meer berichten