We stellen de genomineerden graag aan je voor.
We stellen de genomineerden graag aan je voor.

Wie wordt Juniorbaas van De Blauwe Kei? Drie kandidaten stellen zich voor

Algemeen 907 keer gelezen

VEGHEL | Voor seizoen 2022-2023 zoekt de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, een Juniorbaas; een theaterliefhebber tussen de 6 en 12 jaar die graag in de spotlights staat. Uit alle aanmeldingen zijn inmiddels drie kinderen gekozen die kans maken om de Juniorbaas te worden. Op woensdag 13 juli wordt de winnaar bekend gemaakt in de Stadskrant, MooiRooi en MooiSchijndel. We stellen de genomineerden graag aan je voor.

Brent Kempe
Deze vrolijke jongen komt uit Zijtaart. Hij is nu nog 7, maar na de zomer wordt hij al 8. “Ik ben al twee jaar lid van Phoenix Cultuur, waar ik wekelijks toneelles krijg en één keer per jaar een voorstelling mag doen. Dat vind ik helemaal geweldig. Ik zou later graag toneelspeler worden.” Toneel is dus echt zijn ding en dat is dan ook precies de reden dat hij zich opgaf voor de Juniorbaas-zoektocht.

Lot van Kessel
De Veghelse Lot is 8 jaar en wil héél graag Juniorbaas worden van de Blauwe Kei. “Ik dans, zing in een popkoor en ga ook regelmatig naar een theatervoorstelling kijken.” Ook staat Lot zelf graag op het podium. Voor haar aanmelding trok ze de stoute schoenen aan en maakte een vrolijke vlog in de theaterzaal op de Noordkade.

Phileine de Jong
Deze 7-jarige Schijndelse ballerina vindt het leuk om zelf op de planken te staan, maar ze geniet er ook van om met haar kleine zusje, papa of mama naar het theater te gaan. Phileine gaf zich vol enthousiasme op als Juniorbaas, want: “Het lijkt me spannend en supertof om eens achter de schermen te mogen kijken in het theater en echte artiesten ontmoeten is natuurlijk helemaal het einde.”

De drie genomineerden hebben ook een filmpje ingezonden waarin ze zich voorstellen. De filmpjes zijn te bekijken op www.blauwekei.nl/junior.

Professionele fotoshoot
De Juniorbaas krijgt drie voorstellingen in seizoen 22-23 cadeau en staat het hele theaterseizoen in de spotlights, hij/zij krijgt een professionele fotoshoot (inclusief een ingelijste fotoafdruk), neemt een kijkje achter de schermen, maakt kennis met artiesten tijdens een meet & greet en speelt de hoofdrol in diverse Juniorvlogs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant