Afbeelding

Opnieuw topbands op editie drie van Buffelrun Tribute Festival

Algemeen 579 keer gelezen

BOERDONK | Wie had dat ooit gedacht? Twee wereld bands in Boerdonk op één avond? Niemand natuurlijk. Toch wordt het ook in 2022 realiteit. 2 september komen drie verschillende top tribute bands naar Boerdonk ter ere van de zevende editie van de Buffelrun. The Rolling Stones, Golden Earring en Andre Hazes treden dan op.

Om de zevende editie extra glans te geven zal op vrijdag 2 september vanaf 20.00 uur de derde editie van het Buffelrun Tribute Festival plaats gaan vinden. En dat niet alleen. Er is een speciaal bier terras, een buitengebied met hangmatten en twee stages. Het is een minifestival met naar verwachting 3000/4000 bezoekers.

Op de mainstage treden drie tribute bands op. Inmiddels zijn The Rolling Stones, Golden Earring en Andre Hazes vastgelegd als tribute bands. De organisatie stelt de Italiaanse Rolling Stones tribute band, Sticky Fingers, voor: “De Sticky Fingers reproduceren de Rolling Stones-show getrouw tot in het laatste detail. Dankzij de perfecte timing van drummer Andrea Astori, de onmiskenbare groove van bassist Fabio Matelli, de unieke soundscape die de twee gitaristen Bardo en Matteo Acuto kunnen creëren, tot de bijna eindeloze energie van frontzanger Stefano Florenzano - dit alles maakt Sticky Fingers een echte referentie en een van de belangrijkste en beste Rolling Stones-tributebands ooit.”

Zeker zijn van tickets? Ga naar www.buffelrun.nl en koop nu online je kaarten. In de voorverkoop kosten ze 17.50 euro voor het hele festival. Er is géén kassaverkoop.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant