Afbeelding

Andre Hazes Tribute Band treedt op tijdens Buffelrun Tribute Festival

Algemeen 546 keer gelezen

BOERDONK | Na de Golden Earring, The Rolling Stones is het ouderwets tijd om af te sluiten met een groot feest. En wie anders dan de Andre Hazes Tribute Band is daarvoor geschikt? Niemand toch?

Genieten vanaf het Speciaal Bier Terras? Dat is geen optie bij deze afsluiter. Het belooft één groot feest te worden. Als vanouds. Wie kent Hazes niet? ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘De hoogste tijd’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere songs van eigen bodem.

Missen
Om een eerbetoon aan Hazes te brengen, nemen vijftien jaar na dato Nederlandse topmuzikanten met ervaring in onder andere diverse top Tributes (Toto, Queen, status Quo), de band Vandenberg, het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes band zelf, bezoekers mee terug in de tijd. Onder de naam ‘Een avond met H6’ brengen zij onder aanvoering van hun innemende zanger/ frontman, wiens fantastische stemgeluid dicht in de buurt komt van dat van Hazes zelf, nog één keer de fameuze nummers van Andre voor het voetlicht. Dit wil geen enkele Hazes fan missen .

Géén kassaverkoop
Zeker zijn van tickets? Ga naar www.buffelrun.nl en koop online je kaarten. In de voorverkoop kosten ze 17.50 euro voor het hele festival. Er is géén kassaverkoop.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant