<p>De Vetzak van Pieperz.</p>

De Vetzak van Pieperz.

Win een Pieperz Vetzak: ‘Meedoen is een makkie’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Pieperz heeft met Fabriek Magnifique een druk maar geslaagd weekend achter de rug. Maar tijd om uit te rusten is er niet. De Veghelse friettent in de Proeffabriek op de Noordkade in Veghel heeft namelijk een speciale actie gelanceerd. “Maak nu kans op een Pieperz Vetzak. Meedoen is een makkie”, laat Ton Verhoeven, eigenaar van Pieperz, weten.

Iedereen maakt kans om de speciale Pieperz Vetzak te winnen. Meedoen is namelijk erg gemakkelijk. Verhoeven: “Wil jij de vetzak winnen, laat dan je gegevens achter bij een van onze vestigingen en wie weet lig jij binnenkort op deze prachtige vetzak. In de friettent zijn formulieren te vinden die ingevuld kunnen worden. Zorg er wel voor dat het formulier volledig wordt ingevuld. Vervolgens mogen deze gedeponeerd worden in de speciale inleverbox in onze zaak.” Er worden meerdere Vetzakken weggegeven.
De winnaars ontvangen automatisch bericht. De actie loopt nog de hele zomer.

Pieperz zag in 2016 het levenslicht op de Noordkade in Veghel. Inmiddels heeft de friettent vestigingen in Eerde, Oosterhout, Eindhoven, Helmond en natuurlijk in de Proeffabriek op de Noordkade. De friet van Pieperz is al verschillende keren in de prijzen gevallen.

Meer berichten