Foto:
+ VIDEO

Gadja geeft een eigentijdse draai aan de blues

  •   keer gelezen

VEGHEL | In De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel kunnen muziekliefhebbers op zondag 7 augustus om 15.00 uur weer een paar uur genieten van livemuziek. Deze keer een optreden van de bluesband Gadja. Zij geven een eigentijdse draai aan de blues met een rock en soul accent. Niet alleen leuk om naar te luisteren maar ook om op te dansen. De toegang tot het optreden is gratis.

Gadja is een bluesband uit Vught en omgeving. Het is een ‘fusie’ van vier professionele muzikanten. Leadgitarist Daan Soumokil en bassist Nelis Parinussa hebben samen in de 70-er jaren in de band ‘Daddy´s Four’ gespeeld. Hierna sloegen ze ieder hun eigen muzikale weg in.
Na vele jaren kruisten hun paden weer en dat is het moment waarop ‘Gadja’ ontstond. Om de band te completeren kwamen zanger Jan Schapendonk en Drummer Peep Witteveen erbij.


Hun muziek is afwisselend en staat garant voor een gezellige swingmiddag, het ‘dak moet eraf’ is het motto van Gadja.
De band speelt nummers van onder andere Jonny Lang, The Cream, Jimi Hendrix, The Blues Breakers, Stevie Ray Vaughn, ZZ Top en Coco Montoya maar ook eigen nummers. Inmiddels is de muziek van Gadja ook op cd verkrijgbaar.

Meer berichten