Afbeelding
Foto:

Open dagen bij Blauw Geel’38

Voetbal 714 keer gelezen

VEGHEL | Voetbalclub Blauw Geel’38/Jumbo organiseert in oktober en november zes open dagen waarop kinderen kennis kunnen maken met het voetbal. Dit gebeurt op het Prins Willem Alexander sportpark bij de voetbalclub. Vanaf zaterdag 1 oktober kunnen alle kinderen samen met hun ouders en verzorgers kennis komen maken met de voetbalclub en de sport.

De club meldt: “Gedurende zes zaterdagochtenden van 10.00 tot 11.00 uur gaan de kinderen direct aan het voetballen onder begeleiding van een groep vrijwilligers.” Deze dagen zijn 1, 8 en 15 oktober en 5, 12 en 19 november. “Tijdens alle dagen dien je om 09.45 uur aanwezig te zijn op het hoofdveld van onze club zodat we om 10.00 uur kunnen starten met ons programma. Als je op een zaterdag verhinderd bent, dan kun je bij een volgende zaterdag gewoon weer aansluiten. Tijdens de derde of vierde dag krijgen de ouders en verzorgers ook uitleg over wat de verdere bedoeling is en hoe het er bij Blauw Geel aan toe gaat.”

Praktisch
“Iedereen is welkom. Het is niet nodig om vooraf aan te melden”, aldus de voetbalvereniging. “Je hoeft nog geen clubtenue te kopen maar je draagt wel gymkleren en sport- of voetbalschoenen. Deze open dagen zijn gratis, pas na 12 november hoeft er definitief beslist te worden of de kinderen lid willen worden van onze vereniging.” Vragen en opmerkingen kun je mailen naar Marco Verberk via Groepsleider-10-11@blauwgeel.nl. “Dus heb je zin om eens te komen kijken en mee te voetballen, zorg dan dat je aanwezig bent op zaterdag 1 oktober om 09.45 uur op het Sportpark.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant