Daan Hamstra pakt belangrijke punten voor TTCV.
Daan Hamstra pakt belangrijke punten voor TTCV.

TTCV/van Herwaarden beleeft succesvolle competitiestart

Overige sport 365 keer gelezen

VEGHEL | TTCV heeft afgelopen zaterdag haar eerste wedstrijd in de najaarscompetitie gespeeld. In Sint-Willibrord werd het sterker geachte The Back Hands met 4-6 verslagen. Aanvankelijk kwamen de Veghelaren op achterstand door verlies van Daan Hamstra tegen de sterke kopman van de West-Brabanders, gevolgd door de onfortuinlijke Alexandra Cano die in haar openingspartij de punten uit handen zag glijden.

Het was Gerald van Berkel die TTCV weer op het rechte pad zette. Hij won gemakkelijk zijn eerste partij en samen met dubbelpartner Hamstra trok hij de stand weer gelijk. Laatstgenoemde stoomde meteen door en bepaalde de ruststand op 2-3. In de tweede helft werd de opgaande lijn goed vast gehouden. Enkel bovengenoemde kopman van de tegenstander kan nog twee punten pakken, maar winst in de resterende partijen bracht een 4-6 eindstand op het scorebord. Een succesvolle competitiestart voor TTCV dus.

Met dit positief resultaat kan zaterdag met vertrouwen de volgende tegenstander tegemoet worden getreden. In de eerste thuiswedstrijd komt ONI uit Wijchen op bezoek. Van dit team is weinig bekend, anders dan dat het na een wedstrijd voorlopig koploper is. De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur in het Tafeltenniscentrum op het PWA-sportpark.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant