<p>Stephanie Verlind de Koning (midden) schenkt een glaasje wijn in.</p>

Stephanie Verlind de Koning (midden) schenkt een glaasje wijn in.

(Foto:)

Traiteur & Bistro PLANK presenteert een gloednieuwe menukaart

  •   keer gelezen

VEGHEL | Traiteur & Bistro PLANK gevestigd in De Proeffabriek op de Noordkade in Veghel heeft vanaf dinsdag 4 oktober een gloednieuwe menukaart. “De kaart is geïnspireerd op onze vakanties en de heerlijke gerechten die we daar samen gegeten hebben”, vertellen Jeroen en Stephanie Verlind de Koning, samen eigenaar van het restaurant. 

Op de kaart zijn verschillende nieuwe gerechten geplaatst. Een aantal daarvan zijn dus geïnspireerd op vakanties. “Zo is de Paté geïnspireerd op onze trip naar België waar we heerlijke traiteurs hebben ontdekt. En de Coq au vin is een echte aanrader als je in Frankrijk bent. En binnenkort hier een topper op de kaart”, legt Stephanie uit. Jeroen vult aan: “Wij proberen het vakantiegevoel nog wat langer vast te houden en mensen te verrassen met heerlijke sharing bites om samen van te genieten. Maak tijd voor elkaar vrij en geniet van onze heerlijke gerechten.”


Deze opvatting past goed bij het gezegde La vie est faite de petits bonheurs waar ze bij Plank voor staan. “Vrij vertaald betekent het: Het leven is een feestje van kleine geluksmomenten. Daar zijn Jeroen en ik het helemaal mee eens. Dus kom snel een keertje langs in De Proeffabriek en geniet van de geluksmomenten op onze kaart”, aldus Stephanie.

Ontbijten
Naast de nieuwe menukaart kan men bij Plank ook genieten van allerlei cocktails en ontbijten. Jeroen: “Veel mensen weten niet dat ze bij ons ook kunnen ontbijten. De Crostini Grande met bacon, sla en tomaat is een van de topper naast de wentelteefjes met hangop en vers fruit.” Op zondagochtend is Plank het juiste aders om op te starten met een ontbijtplank met een verse jus voor 14.95 euro.

De nieuwe menukaart van Traiteur & Bistro PLANK wordt vanaf dinsdag 4 oktober gelanceerd. 

Meer berichten