Afbeelding

Veghels paar wint Mini Cooper bij Gamma

Zakelijk 186 keer gelezen
VEGHEL – Het was een feestelijk moment zaterdag bij Gamma Veghel-Poort. Daar werden aan het blije echtpaar Berendes uit Veghel de sleutels van een gloednieuwe Mini Cooper overhandigd. Zij wonnen de landelijke hoofdprijs van de Gamma zomeractie.

[image=294696]

Dat de winnaar in Veghel woont was voor de bouwmarkt aan de Poort van Veghel alle reden om de feestelijke uitreiking ook daar te laten plaatsvinden. Tussen de bekendmaking van de winnaar en de daadwerkelijke prijsuitreiking zat enkele maanden. De winnaar mocht namelijk zelf de kleur van de auto bepalen en eventuele accessoires toevoegen, waarna de auto in bestelling werd genomen.
Aan bouwmarktmanager Ton Kennis was de eer gegund om de sleutels van de Mini Cooper aan Pepijn en Yolanda Berendes te overhandigen. Hij liet dit vergezzeld gaan van een fles champagne.
Tijdens de landelijke Gamma Winactie ontvingen klanten van Gamma afgelopen zomer een kraskaart met unieke actiecode. Door het online invullen van de code maakten deelnemers kans op mooie prijzen. Hoofdprijs was de Mini Cooper.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant