Afbeelding

Win kaarten voor Rumspringa

Kunst en cultuur 42 keer gelezen
ERP – In Partycentrum Van Haandel is komende zaterdag de tweede editie van muziekfeest Rumspringa. Op het programma staan onder meer de bekende dj’s Girls love DJs, Tomcio, Royal D. Via Stadskrant Veghel en Kliknieuws verloot de organisatie 1x drie kaarten.

[image=292502]

‘Een spectaculaire tweede editie’, de organisatie van Rumspringa belooft niet méér en niet minder. Rumspringa is de officiële benaming voor de periode in het leven van Amerikaanse Amish-jongeren, waarin zij mogen ervaren wat er buiten hun strenge geloofsgemeenschap in het leven te koop is. Het Erpse Rumspringa moet een feest worden om voor één avond te breken met het dagelijks leven.
De line-up voor de tweede editie is veelbelovend: grote headliner is het populaire festivalduo Girls love DJs. Daarnaast staan er bewezen toppers als Tomcio, Royal D, Munisian en Mr. Mouse op het programma. Er zijn twee area’s. De zaal is een hippe dance-club; in het café wordt allround feestmuziek gedraaid.

Winactie
De kaartverkoop draait inmiddels op volle toeren, maar er zijn nog kaarten te koop via de website of bij Partycentrum van Haandel. Rumspringa heeft een winactie bedacht voor 1x 3 kaarten. Meedoen is simpel: stuur een mailtje met je eigen naam en twee vrienden die je mee wil nemen naar . De winnaar wordt vrijdag bekendgemaakt. Voor méér informatie en kaartverkoop staat op www.rumspringa-event.nl.

[image=292501]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant