Afbeelding

Blauwe Kei blikt laatste keer in oude doos

Kunst en cultuur 40 keer gelezen
VEGHEL - Tijdens de jaarlijkse grote opruimactie stuitten de medewerkers van Theater De Blauwe Kei in het archief op vele foto’s, krantenartikelen en seizoensbrochures uit de 47-jarige bestaansgeschiedenis van het theater. Met grote regelmaat kwamen artiesten voorbij die al decennia lang op het podium van Theater De Blauwe Kei staan. Drie weken op rij geven De Blauwe Kei en Stadskrant Veghel vrijkaarten weg voor voorstellingen van deze artiesten die komend seizoen te zien zijn in Veghel.

[image=286552]

Deze laatste week maken lezers kans om twee vrijkaarten te winnen voor de nieuwe show van Tineke Schouten op vrijdag 14 november. De shows van deze veelzijdige artieste zorgen al jaren voor uitverkochte zalen. In Theater De Blauwe Kei is ze sinds het begin van haar carrière kind aan huis. Op de foto staat een poster van Tineke’s show Tien met een gniffel. Weet u uit welk jaar deze poster komt? Stuur het antwoord naar o.v.v. Prijsvraag Stadskrant en vermeld hierin duidelijk uw naam en adresgegevens. De winnaar wordt in week 34 persoonlijk op de hoogte gebracht.
Dit was de laatste winactie in deze zomerreeks van Theater De Blauwe Kei. Vanaf september plaatst het theater regelmatig op haar facebookpagina nog meer kiekjes uit de oude doos.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant