Afbeelding

Bekend en nieuw talent in Blauwe kei

Kunst en cultuur 33 keer gelezen
VEGHEL - Theater De Blauwe Kei heeft de programmering voor seizoen 2010/2011 rond. ‘Vrienden van de Blauwe Kei’ kunnen nu al hun keuze maken. Vanaf 29 april kunnen abonnementhouders terecht. Losse kaarten zijn vanaf 3 mei om 17.00 uur te bestellen.

[image=136234]

Het nieuwe seizoen begint op vrijdag 17 september met percussie van Compagnie Zic Zazou. Daarna volgt negen maanden lang een aaneenschakeling van bekende topartiesten en nieuw talent. Het theater introduceert de ‘Blind Date’. Kaartjes kosten € 12,50. Welke voorstelling dat is, wordt niet bekend gemaakt, maar een topavond is het beslist.
Het genre cabaret vertoont bekende namen: Hans Liberg, Leon van der Zanden, Mark van de Veerdonk, Javier Guzman. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven (Draadstaal) komen als duo Jurk.
Ook dit jaar komen er weer diverse familievoorstellingen, theaterconcerten (onder meer Frank Boeijen en Liesbeth List) en grote shows en musicals, waaronder die over het leven van Toon Hermans en Anne Frank, naar De Blauwe Kei. In het genre toneel komen diverse bestsellers tot leven, zoals Karakter van Bordewijk, De Avonden van Gerard Reve, De Aanslag van Harry Mulisch en Zadelpijn en ander damesleed, de debuutroman van Liza van Sambeek. Zij dingen allemaal mee naar de Veghelse Toneelpublieksprijs, die samen met Stadskrant Veghel wordt aangeboden. Tenslotte is het Filmhuis uitgebreid van veertien naar zestien films. Dat betekent een extra filmmaand in mei.
Meer informatie is na te lezen op www.blauwekei.nl.

[image=136235]

[image=136233]

[image=136238]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant