Afbeelding

Toneelvrijkaarten voor stemmer publiekprijs

Kunst en cultuur 53 keer gelezen
VEGHEL – Bezoekers van toneelvoorstellingen in Theater de Blauwe Kei konden het afgelopen toneelseizoen hun stem uitbrengen op de Veghelse Toneelpublieksprijs. Uit de stemmers werd een prijswinnaar getrokken. Mevrouw Lamers uit Sint-Oedenrode was de gelukkige winnaar.

[image=142250]

De jaarlijkse prijs, georganiseerd in samenwerking met Stadskrant Veghel, ging dit seizoen naar de voorstelling Oog om Oog met onder meer Victor Löw en Linda van Dyck. Eerder werd al bekend gemaakt dat Oog om Oog met een gemiddelde van een 9,1 dit jaar de prijs in de wacht heeft gesleept.
In totaal maakten bijna 1.000 personen van de gelegenheid gebruik om middels de stemkaarten hun cijfer kenbaar te maken. Uit de stemmers werd een prijswinnaar getrokken. Mevrouw Lamers uit Sint-Oedenrode was de gelukkige winnaar. Ze bezoekt met grote regelmaat toneelvoorstellingen in Theater De Blauwe Kei. Voor haar sprong Oog om Oog er dit seizoen uit. Ze waardeerde het stuk met een 9, omdat de acteurs volgens haar een geweldig inlevingsvermogen hadden en zij het stuk vanuit hun tenen speelden.
Mevrouw Lamers won een toneelserie van drie voorstellingen voor twee personen. Ze ontving onder andere kaarten voor Marilyn Monroe, de voorstelling waarmee het nieuwe toneelseizoen op dinsdag 5 oktober wordt geopend. Vanaf dat moment kan er weer gestemd worden voor de volgende Veghelse Toneel Publieksprijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant