Afbeelding

Nieuwe slager in Veghel Centrum

Centrum 134 keer gelezen
VEGHEL | Veghel Centrum is een slager rijker. Ondernemer/slager Eugene Wieland gaat met zijn vestiging van Slagerij Gelderblom de versstraat in Veghel versterken. Medio maart 2016 opent zijn compleet nieuwe winkel aan de Kalverstraat 9. Wieland heeft een contract getekend voor maar liefst tien jaar.

[image=317106]

Gelderblom is een bekende slagersformule met twintig vestigingen in het midden van het land. "De winkel in Veghel is de eerste vestiging in Brabant. Erg mooi nieuws", vertelt Centrummanager Jan-Hein Opheij. Ook wethouder Jan Goijaarts is verheugd met de komst van de slager. In de winkel in Veghel gaan de verse maaltijden en producten gemaakt worden in het zicht van de klanten. Denk hierbij aan worstmakerij, maaltijden en salades. Een deel van het vlees dat in de winkel verkocht gaat worden, komt van het eigen scharrelvee dat graast op de Veluwe.

Vastgoedondernemer
De verhuurder van het pand is erg blij met de snelle terugkomst van een slagerij in de Kalverstraat. “Wij zijn als familie erg blij dat we deze slagerij kunnen toevoegen aan het aanbod van de Kalverstraat. Wij hopen dat deze nieuwe huurder bijdraagt aan het vertrouwen bij andere ondernemers om met ons te investeren in het centrum", aldus een zeer gelukkige Harry Moes. Opheij deelt die hoop en is blij met het denken van de vastgoedondernemer. "Daar ben ik trots op en blij mee. Harry Moes heeft bijgedragen aan het binnenhalen van deze nieuwe ondernemer", besluit hij.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant