Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De 24 uur van Zijtaart bestaat uit: een spellencircuit, een quiz en verschillende opdrachten.
De 24 uur van Zijtaart bestaat uit: een spellencircuit, een quiz en verschillende opdrachten.

De 24 uur van Zijtaart

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Het eerste evenement in Zijtaart van 2016 gaat op 2 en 3 januari van start. Meer dan 300 deelnemers staan te trappelen om deel te nemen aan de tweede editie van 'de 24 uur van Zijtaart'.

Door originele, speelse en grappige opdrachten uit te voeren - van zaterdag 2 januari 15.00 uur tot zondag 3 januari 15.00 uur, gaat elk team de broodnodige punten verzamelen om de eerste plaats te bemachtigen. Welke middelen nodig zijn is een verrassing, maar één ding is zeker: sommige oude spullen kunnen zeker hun dienst moeten bewijzen. De 24 uur van Zijtaart bestaat uit: een spellencircuit, een quiz en verschillende opdrachten.

Grote Vragen Boek
Na de opening wordt er om 15.30 uur begonnen met een spellencircuit, waar de kennis en de vaardigheden van elk team op de proef worden gesteld. Om 19.30 start de quiz, het Grote Vragen Boek. Het boek met meer dan honderd vragen dient binnen enkele uren ingevuld en opgelost te zijn. Vanaf 00.00 uur start het nachtprogramma met elk uur een opdracht. Op veler verzoek is het nachtelijke programma uitgebreid met meer gezamenlijke activiteiten. De twintig deelnemende teams moeten goed plannen om ook hier, zo onbeschadigd mogelijk uit te komen. Hier en daar is enig geluid onvermijdelijk, maar de bewoners van de kern zijn al gewaarschuwd en ook de politie weet dat er die nacht extra activiteiten zijn in Zijtaart. De '24 uur van Zijtaart' wordt georganiseerd door Evenementen Groep Zijtaart (EGZ).

 

Meer berichten