Afbeelding

Nachtafsluiting N279 van Veghel richting Den Bosch

Verkeer en vervoer 270 keer gelezen

VEGHEL | In verband met diverse werkzaamheden voor de uitbreiding van de provinciale weg wordt de N279 van Veghel richting 's-Hertogenbosch van 11 januari tot 31 januari van 21.00 uur tot 05.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Mochten de weersomstandigheden dusdanig slecht zijn, dan is het mogelijk dat de werkzaamheden uitlopen tot 5 februari.

Verkeer vanuit Veghel wordt omgeleid via de A50 richting Oss en vervolgens via de A59 richting 's-Hertogenbosch. De extra reistijd bedraagt ongeveer tien minuten. Verkeer op de N279 vanuit Veghel naar Heeswijk-Dinther en Berlicum/Middelrode gaat via de A50, afslag 10 Eerde, Eerdsebaan, Structuurweg, Steeg (voor Heeswijk-Dinther) en Molendijk-Noord (voor Berlicum/Middelrode). De rijrichting 's-Hertogenbosch richting Veghel op de N279 blijft open.

Werkzaamheden
De aanleg van de noordelijke rijbaan vindt plaats naast de huidige N279, op de plaats van de voormalige parallelweg en de huidige haag. Er is hiervoor een afzetting noodzakelijk op de N279 tussen A50 en de Runweg in Berlicum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant