Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Kom je op de koffie?

  •   keer gelezen

ZIJTAART | In Zijtaart is er op woensdag 16 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur een inloopavond voor ouders die hun partner hebben verloren en die de zorg voor hun nog thuiswonende kinderen alleen dragen.

Marjolijn, Marie-José, Elly en Jolanda zijn vier vrouwen die helaas ervaring hebben met deze situatie. Ze hebben elkaar ontmoet in de Praktijk Verliesbegeleiding van Tineke in Zijtaart, omdat ze hulp zochten. Voor hun kinderen maar ook voor zichzelf, omdat het best moeilijk is om er ineens alleen voor te staan. "Wij kenden elkaar niet, maar hadden meteen een klik met elkaar. We begrijpen elkaar, hebben tips en adviezen voor elkaar, en kunnen ook enorm lachen met elkaar. En daarmee willen we ook jou helpen", laten de dames weten.

Vrijblijvend
Samen met Tineke willen ze graag andere lotgenoten met elkaar in contact brengen, omdat elkaar steunen erg waardevol kan zijn. Marjolijn, Marie-José, Elly en Jolanda zijn enorm blij dat ze de stap hebben gezet en willen dit delen met lotgenoten. Aanmelden kan bij de praktijk van Tineke via het mailadres: info@praktijkverliesbegeleiding.nl. Het is geheel vrijblijvend en zonder kosten. De Praktijkruimte van Tineke van Asseldonk zit aan de Keslaerstraat 49 in Zijtaart.

Meer berichten