Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Rini Kersten praat in Zijtaart over de natuur van dit moment

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Velen zullen ieder jaar weer uitkijken naar het voorjaar en wat het ons gaat brengen. Het voorjaar is eigenlijk al begonnen, als we naar buiten kijken zien we al op heel veel plaatsen lentesignalen.

Rini Kersten uit Erp geeft op zijn bekende bevlogen wijze een lezing tijdens het Onderonsje in Het Klooster in Zijtaart. Op 7 maart gaat Rini in op de natuur van dit moment. "Vanuit de herinnering aan de winter dus vooral beelden uit het voorjaar. Plaatjes uit de eigen directe omgeving met bijbehorende praatjes, het uitlopen van knoppen, prille en volle bloei, nestelende vogels en aandacht voor enkele heel bekende en zo gewone planten, die toch best bijzonder zijn."
Dit garandeert een mooi interessant verhaal te worden waarop natuurlijk ook iedereen die aanwezig is, zijn vragen mag stellen om zo misschien antwoorden te krijgen op vragen die al lang bij iemand leven. Rini doet zijn uiterste best om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Meepraten
Op maandag 7 maart om 10.00 uur kan men komen luisteren en meepraten tijdens het Onderonsje voor alle 55-plussers in het Klooster. Kom gerust luisteren en meepraten. De entree is gratis en de ochtend duurt ongeveer een uurtje. Koffie en thee voor eigen rekening. De organisatie nodigt iedereen van harte uit.

Meer berichten