Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Bibliotheek zoekt vrijwilliger voor bibliotheekpunt in Zijtaart

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Bibliotheek Veghel is op zoek naar een vrijwilliger voor het bibliotheekpunt in Zijtaart. De werktijden zijn afwisselend op dinsdag en donderdag van 18.00 uur tot 19.00 uur. Taken zijn onder andere het uitlenen en innemen van boeken, helpen met zoeken en reserveren en nieuwe leden inschrijven.

Het Zijtaartse bibliotheekpunt is gevestigd in het klooster, samen met onder andere de basisschool, de peuterspeelzaal en het dorpshuis. Er wordt uitgeleend aan de leerlingen van de school, maar ook aan alle andere inwoners van Zijtaart. De bibliotheek is een voorziening voor het hele dorp.
De collectie bestaat uit romans, tijdschriften, grootletterboeken en kinderboeken. Ook kunnen er materialen worden aangevraagd uit andere bibliotheken die dan gratis worden bezorgd op het bibliotheekpunt.

Belangstelling
De nieuwe vrijwilliger houdt uiteraard van lezen, is klantvriendelijk en handig met de computer. Wie belangstelling heeft voor deze functie, kan een mail sturen naar Ellen Coehorst van Bibliotheek Veghel: ecoehorst@bibliotheekveghel.nl.

Meer berichten