Fabriek Magnifique zoekt vrijwilligers (Foto: Arno Lucas).
Fabriek Magnifique zoekt vrijwilligers (Foto: Arno Lucas).

Fabriek Magnifique zoekt vrijwilligers, bouw mee aan dit festival

  •   keer gelezen

VEGHEL | De organisatie van Fabriek Magnifique is weer volop bezig met de voorbereidingen van FM16; de volgende editie van het festival. Op 22, 23 en 24 juli 2016 zindert Veghel weer van Art&Food. Om deze editie tot een succes te maken, is de organisatie op zoek naar vrijwilligers die willen meewerken aan de voorbereiding én de realisatie van het festival.

Naar verwachting gaan zo'n 80 duizend bezoekers deze zomer genieten van bijzondere kunstwerken, wonderlijk straattheater, lokale talenten, bekende artiesten, intieme muziek, dans- en theatervoorstellingen en verrassend spektakel vaak kunstzinnig verbonden met food. Het festival slingert door Veghel, in en op unieke locaties, zoals het park, de rivier, Veghel Centrum, historische gebouwen, particuliere tuinen, silo's en de culturele hotspot: De Noordkade.

Vrijwillige medewerkers gezocht
FM is op zoek naar mensen die actief willen bijdragen aan de voorbereiding en realisatie van het Art&Food festival. Op het verlanglijstje staan stevige coördinatoren, enthousiaste teamleden en stagiair(e)s die onderdeel willen uitmaken van de vaste organisatie: mensen die mee werken aan het maken van de programma's voor muziek, dans en literatuur en theater. Ook medewerkers voor de algemene werkgroepen zoals facilitair, marketing & communicatie en horeca worden gezocht en een capabele office-manager. Een medewerker van Fabriek Magnifique bouwt een eigen netwerk en ontmoet nieuwe mensen. Vrijwilligers maken deel uit van een team en van de FM-community.
Een actueel overzicht is te vinden op www.fabriekmagnifique.nl/vacatures.

Meer berichten