Afbeelding

Lid werft lid en ontvangt vijf euro

Onderwijs 145 keer gelezen

VEGHEL | 2016 is Jaar van het Boek. Het boek is nog altijd springlevend. Ondanks dat mensen de afgelopen decennia anders zijn gaan lezen, blijft er behoefte aan verhalen, duiding, informatie, kennis en ontspanning. De bibliotheek is daarvoor dé plek. Speciaal voor het Jaar van het Boek heeft de bibliotheek in Veghel een speciale ledenwerfactie ontwikkeld waarbij een nieuw lid een maand lang gratis alle faciliteiten van de bibliotheek uit kan proberen. Ook aan onze huidige leden hebben we gedacht. Wanneer een lid van de bibliotheek in de maand april een nieuw bibliotheek lid aanbrengt, ontvangt het huidige lid een cadeaubon van de Wereldwinkel ter waarde van 5 euro.

De voorwaarden:
-        In de maand april krijgen de bestaande leden de gelegenheid om een nieuw lid aan te brengen. Dit nieuwe lid mag één maand gratis lid worden van de bibliotheek.

-        Het nieuwe lid mag één maand gratis gebruik maken van niet alleen de collectie, maar ook alle andere diensten die de bibliotheek tegenwoordig biedt. Denk dus niet alleen aan boeken, dvd's (series, speelfilms), tijdschriften et cetera, maar ook aan de duizenden 
e-books, korting op lezingen, cursussen en 'Voordeel met je Biebpas'.

-        Na één maand belt de bibliotheek het nieuwe lid om te vragen of het lidmaatschap omgezet mag worden naar een jaarabonnement. Wanneer dit het geval is, krijgt het aanbrengende lid een cadeaubon van de Wereldwinkel ter waarde van 5 euro.

-        Hoe meer nieuwe leden een huidig lid aanbrengt, hoe meer cadeaubonnen het huidige lid ontvangt.

-        De actie is niet geldig bij het aanbrengen van een nieuw jeugdlid. Een jeugdabonnement voor kinderen onder de 18 jaar is namelijk sowieso gratis.

-        Deze actie is geldig in alle vestigingen binnen de NOBB.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant