De avond staat tevens in het teken van Johns crowdfundactie.
De avond staat tevens in het teken van Johns crowdfundactie.

John Henry geeft pre-releaseshow bij Podium De Noordkade

Algemeen 150 keer gelezen

VEGHEL | De pre-release party van het tweede studioalbum van singer-songwriter John Henry is op zaterdag 12 maart. In Café De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel geeft hij een voorproefje van zijn nieuwe nummers. Deze avond staat tevens in het teken van zijn crowdfundactie. Het voorprogramma wordt verzorgd door singer-songwriter Nura.

Na het uitbrengen van zijn eerste album is het volgens John Henry tijd voor een nieuw album en een nieuw geluid. Het album wordt met behulp van een crowdfundactie gerealiseerd. Het doel van dit project is om 4 duizend euro op te halen voor de opname van de nieuwe plaat. De actie wordt gesteund door het Brabants kenniscentrum kunst en cultuur (BKKC). In ruil voor een donatie zijn er uiteenlopende tegenprestaties beschikbaar: van het nieuwe album (ook op vinyl) tot een huiskamerconcert en van een T-shirt tot kaarten voor de feitelijke albumrelease.
John Henry, wiens muziek een mengeling is van americana, alt. country en rock, schrijft Engelstalige liedjes met veel ruimte voor mooie melodielijnen en indringende teksten. Dit alles is terug te horen op het nieuwe album dat hopelijk na de zomer van 2016 uitkomt.

De pre-release party is op zaterdag 12 maart vanaf 20.30 uur in Café De Afzakkerij en wordt georganiseerd door Podium De Noordkade, het poppodium van Veghel. De entree bedraagt 5 euro en komt volledig ten goede aan de crowdfundactie. Kaarten zijn aan de deur te koop, maar ook te verkrijgen via www.podiumdenoordkade.nl. Doneren of meer info op www.johnhenrymusic.nl/crowdfunding.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant