De showroom van Coppens Warenhuis.
De showroom van Coppens Warenhuis.

Magazijnuitverkoop meubelen bij Coppens Warenhuis in Volkel

Zakelijk 618 keer gelezen

VOLKEL | Coppens warenhuis ruimt op. Van vrijdag 11 maart tot en met zondag 13 maart drie dolle dagen van 12.00 tot 17.00 uur houdt Coppens warenhuis in Volkel een grote magazijn uitverkoop.

Verschillende afdelingen van het warenhuis doen mee. Naast een ruime keuze in meubelen waaronder bankstellen, eetkamerstoelen, fauteuils, tafels kasten, dressoirs en TV-meubelen valt er ook veel voordeel te behalen op onder andere woonaccessoires, vloerkleden, tapijt, verlichting, matrassen en bedbodems.

De kortingen kunnen oplopen tot zelfs 80 procent op de toch al scherpe Coppens prijzen.

Met deze uitverkoop wil Coppens warenhuis ruimte maken voor nieuwe uitdagende collecties. Een groot deel van deze nieuwe collectie is reeds gepresenteerd in de showroom op de eerste etage.

Hot
'Retro' en 'industrieel' zijn de termen die momenteel hot zijn in de woonbranche. Dit is terug te zien op de afdeling verlichting, maar zeker ook op de meubelafdeling. En bijna alles in meerdere kleuren, modellen en afmetingen.

Extra koopzondag
Geïnteresseerden zijn namens Coppens warenhuis van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op de Lagenheuvelstraat in Volkel. En de koffie staat uiteraard al klaar.

Vergeet niet de extra koopzondag op 13 maart van 12.00 tot 17.00 in de agenda te noteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant