De nieuwe speelzolder.
De nieuwe speelzolder.

Koekenbakkers paradijs voor kids met nieuwe speelzolder

Zakelijk 208 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Pannenkoeken eten én spelen in een gloednieuwe speelzolder. Pannenkoekhuis De Koekenbakkers in Heeswijk Dinther is een waar paradijs voor kinderen. Eind vorig jaar werd de speelzolder compleet vernieuwd en is mooier dan ooit als we horecaondernemer Mark van Puijenbroek mogen geloven.

"Het ziet er echt gelikt uit!", vertelt Mark trots. "Er zijn spelcomputers, klimnetten en een glijbaan. Echt van alles. Kinderen vinden het fantastisch." Terwijl de kinderen lekker boven aan het spelen zijn, kunnen de ouders genieten in het restaurant eronder. "Er hangen camera's en beneden hangen televisieschermen zodat ouders hun kinderen in de gaten kunnen houden", legt Mark uit. Er is wifi, dus ouders en grootouders hoeven zich ook niet te vervelen.

Mark nam vijf jaar geleden samen met Bart de Laat het voormalige wokrestaurant aan de doorgaande weg van Veghel naar Heeswijk Dinther over. Ze knapten het op en maakten er een prachtig pannenkoekrestaurant van waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen op de zolder, in de speelkamer en in de buitenspeeltuin.

"De allerkleinste gasten kunnen op de beneden verdieping terecht en de kinderen tussen vier en twaalf jaar kunnen zich uitleven op de zolder", vertelt Mark.

Paasbrunch
Pasen is een mooie gelegenheid om de nieuwe speelzolder te komen bewonderen. De Koekenbakkers verzorgen dan een uitgebreide paasbrunch. Tussen 10.00 en 12.00 uur worden gasten ontvangen met een glaasje prosecco en een welkomstdrankje voor de kinderen. De brunch is in buffetvorm en duurt tot 14.00 uur. Er zijn uiteraard De brunch kost 19,50 voor volwassenen en 9,50 euro voor kinderen. Dat is inclusief koffie, thee, fruitsappen, water en melk. Reserveren kan via 0413-29 25 29.

Meer informatie
Op ww.koekenbakkers.com staat meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant