De presentatie is ook dit jaar in handen van Jan-Hein Opheij.
De presentatie is ook dit jaar in handen van Jan-Hein Opheij.

Veghel huldigt haar sportkampioenen en reikt Sport Awards uit, nominaties bekend

Sport 531 keer gelezen

VEGHEL | Het Sportgala waarop alle sportkampioenen van Veghel in het jaar 2015 worden gehuldigd vindt plaats op woensdag 30 maart in de Blauwe Kei. De organisatie is in handen van SportCollectief Veghel in samenwerking met de gemeente Veghel.

Veghel heeft circa 10 duizend inwoners die vrijwel dagelijks sportief bezig zijn bij een van de 70 sportverenigingen in Veghel en de kerkdorpen. Met veel passie en inzet proberen zij hun niveau te verhogen en veel van hen verdedigen wekelijks de kleuren van hun club. Alle kampioenen verdienen het om in de spotlights gezet te worden waar zij de felicitaties van burgemeester en wethouder in ontvangst zullen nemen.
Extra applaus is er voor sporters en talenten die zich onderscheiden door bijzondere prestaties en/of ontwikkeling. De voorgedragen kandidaten maken kans om winnaar te worden van de Sport Award. In de volgende categorieën worden er prijzen uitgereikt: Sporter van het Jaar (man, vrouw of team), Sporttalent, Sporter met Beperking of Sportstimulering. Een onafhankelijke jury beslist hierover. Ook kunnen alle inwoners stemmen op hun favoriet. De kandidaat met de meeste stemmen wint de Publieksprijs. Kijk op www.veghelsport.nl.
Iedereen is welkom om het Sportgala Veghel te bezoeken op woensdag 30 maart, aanvang 19.30 uur. De toegang is gratis. Vraag toegangskaarten aan via sport.kampioenen@veghel.nl

De genomineerden voor de Sport Awards 2015 in Veghel zijn:

Sportstimulering:
NK Commissie (Korfrakkers)
Boy Hamers (TTCV/van Herwaarden en Langlaufver. Bedaf)
Leo Engelen (VV Skunk)

Sporter met beperking:
Raimon Huggers (de Rozenjagers)

Sporter
Toos ter Rele (Atletiekvereniging De Keien)
Sjoukje van den Boom (Atletiekvereniging De Keien)
Meisjesteam A1 (VOW)

Sporttalent
Marleen Buitenhuis (Schermvereniging Porthos)
Guusje Willems (GTV Educa)

De Sport Awards worden georganiseerd door Sportcollectief Veghel in samenwerking met de gemeente Veghel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant