In de Bloemfontein in de Bloemenwijk werd een hobbymarkt gehouden.
In de Bloemfontein in de Bloemenwijk werd een hobbymarkt gehouden.

Veghel massaal in actie tijdens NLdoet

Algemeen 318 keer gelezen

VEGHEL | Veel Veghelaren kwamen vrijdag en zaterdag in actie in het kader van de landelijke campagne NLdoet. Zo werd in de Bloemenwijk een hobbybeurs gehouden en staken Veghelse scouts de handen uit de mouwen om hun onderkomen op te knappen.

Veel bewoners van de Bloemenwijk kwamen zaterdag een kijkje nemen tijdens de hobbymarkt. Hier konden creatieve bewoners en verenigingen en stichtingen (zonder commerciële belangen) uit Veghel hun talenten tonen. "Weer eens wat anders dan een gebouw opknappen maar de organisatie vond dit project zo bijzonder dat ze ons graag wilden ondersteunen", zegt organisator Bert Vos van Ons Welzijn.

Bij Scouting Veghel stak een groep van zo'n 25 (groot)ouders van scouts de handen uit de mouwen om het onderkomen aan Dorshout op te knappen. "Het gaat om kleine dingen die vervangen moeten worden", aldus Benny Tenda. "Een verwarmingspijp, wat nieuwe sloten op de deuren, een nieuwe bank. Allemaal dingen die ertoe bijdragen dat de scouts een veilige en schone speelplek hebben."

Lees voor een uitgebreid verslag van NLdoet woensdag Stadskrant Veghel

Afbeelding
Afbeelding
De vrijwilligers van Scouting Veghel genieten tussen het harde werken door in het zonnetje van een lunch.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant