Chefrino Eind maakte de Cuijkse treffer in Lienden. (foto: Peter Kuijpers)
Chefrino Eind maakte de Cuijkse treffer in Lienden. (foto: Peter Kuijpers)

JVC Cuijk loopt onnodig averij op in Lienden

Voetbal 38 keer gelezen

LIENDEN | JVC Cuijk heeft onnodig averij opgelopen in de strijd om promotie naar de Tweede Divisie. Een top zevenklassering is weer een stapje verder weg na een 2-1 verlies bij FC Lienden. Niet voor het eerst dit seizoen deed JVC zichzelf daarmee tekort.

In de Betuwe deden de Cuijkenaren namelijk weinig onder voor de thuisploeg, die in Mo Ajiach echter een niet te stoppen aanvaller kende. Hij nam beide goals voor zijn rekening. Halverwege stond het nog 1-1, omdat Chefrino Eind vanaf elf meter voor de gelijkmaker had gezorgd. Bij de overtreding op Boy Visser mocht Liendenaar Milad Intezar van geluk spreken dat hij niet van het veld werd gestuurd. Verder raakte Rik Renieri (bij de stand 1-1) de lat namens JVC, dat eveneens in de slotfase via Eind nog een goede kans op 2-2 kreeg.
Die bleef uit, waardoor Lienden nu acht punten voorstaat op de Cuijkse Topklasser, die naar plek negen zakt omdat HSC'21 won. Het gat met nummer zeven UNA is twee punten. Komende zondag komt titelkandidaat De Treffers op bezoek in het Maasdorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant