Zaterdag finale dag in Eindhoven: Korfrakkers - Be Quick

Korfrakkers en Be Quick naar finale in Eindhoven

Sport 219 keer gelezen

ERP – Door een 15-14 winst plaatste Korfrakkers zich voor de finale in Sporthal Zuid in Eindhoven. Zaterdag treft het Be Quick uit Nuland dat Swift versloeg. Het werd voor beiden hard werken en voor Korfrakkers was het wachten tot de laatste minuut.

Na een 9-6 ruststand leek er weinig mis te kunnen gaan in Sporthal Ter Aa in Erp. Echter DDW kwam terug tot 14-14 waar er in de laatste vijf minuten maar liefst zeven keer werd gescoord. Uiteindelijk bij 14-14 waar een verlenging dreigde viel de bal in de laatste seconden door de mand. Zaterdag staat opnieuw Korfrakkers in de finale.

Be Quick won met dezelfde cijfers van Swift dat met de rust een voorsprong koesterde van 6-9. In de tweede helft liepen de Limburgsen uit naar 6-11 en dreigde een beslissende wedstrijd. Een korte inspanning bracht Be Quick weer langszij en erover naar 15-14. Een mooi affiche komende zaterdag in Eindhoven: Korfrakkers – Be Quick