De ochtend start om 08.45 uur bij Brownies & downieS in Veghel (Foto: Henny Grevelink).
De ochtend start om 08.45 uur bij Brownies & downieS in Veghel (Foto: Henny Grevelink).

Open Coffee ReVUS voor ondernemers uit Veghel en Uden

Zakelijk 378 keer gelezen

VEGHEL | PDC Veghel houdt op dinsdag 15 maart weer een Open Coffee ReVUS. Onder het genot van een kop koffie zijn er twee bijzondere gasten uit de regio uitgenodigd. Aansluitend daarop volgt een netwerkspel. Ondernemers uit zowel Veghel als Uden zijn van harte welkom.

Met trots kondigt de organisatie de twee interessante gasten aan. De eerste gast van de ochtend is Nina Vogels van het restaurant TwentyNine. Deze jonge ondernemer heeft sinds januari van dit jaar haar deuren geopend en wil graag haar verhaal delen. Verder komt Elsbeth Slippens van de stichting Deken van Miert Penning spreken. Als voorzitter van deze Veghelse stichting vertelt zij over het ontstaan en het doel van de Deken van Miert Penning. De stichting organiseert tweejaarlijks een gala (op 14 oktober aanstaande) wat gekoppeld is aan een lokaal goed doel.
Daarna gaan de aanwezigen aan de slag met een netwerkspel. Doel van dit netwerkspel is om als ondernemers/ ZZP'ers met elkaar in gesprek te raken. Centraal staat het thema Halen & Brengen; wat kunnen ondernemers voor elkaar betekenen of van elkaar leren?
De ochtend start om 08.45 uur bij Brownies & downieS in Veghel en eindigt om 10.00 uur. Meer info via natasja@pdcveghel.nl of via 06 48021957.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant