Han van Horen (staat in het midden) is de CEO van HOBIJ.
Han van Horen (staat in het midden) is de CEO van HOBIJ.
VIDEO

Han van Horen van HOBIJ is de derde TEDxVeghel spreker

Algemeen 1.087 keer gelezen

VEGHEL | Han van Horen heeft zich naast Frits van Eerd en Thijs Swinkels als derde spreker verbonden aan TEDxVeghel. TEDxVeghel heeft als doelstelling ideeën die het waard zijn te delen door sprekers een podium op lokaal, misschien landelijk en hopelijk mondiaal niveau te bieden.

Han van Horen is eigenaar en oprichter (samen met Peter Bijvelds) van HOBIJ, een flexbureau met verschillende vestigingen in Nederland. Daarnaast is hij partner, vader, zoon, licht eigenwijs, ambitieus, no-nonsense en een geboren en getogen Veghelaar die flexibel, empathisch en gefocust is op ontwikkeling. Han is ook een disruptieve ondernemer.

Disruptief en eigenwijs
Dit vraagt natuurlijk om een nadere toelichting. Dat de arbeidsmarkt sterk in beweging is, hebben we de laatste jaren allemaal ondervonden. Over de eeuwen heen zijn productietechnieken veranderd van handmatig naar machinaal en nu is er een heel nieuw soort medewerker in opmars. De wereld verkeert in een transformatie. Flexwerkers die ideaal samenwerken, het zware werk uit handen nemen en bovendien erg flexibel zijn: de robots zijn gearriveerd. De speech van Han geeft aan dat de toekomst niet morgen maar vandaag is.

Pareltjes
De organisatie van TEDxVeghel heeft vijf plekken voor onbekende pareltjes uit de lokale omgeving. De reacties waren overweldigend en op dit moment zijn er weer twee nieuwe namen toegevoegd aan de inmiddels indrukwekkende sprekersstal van mannen en vrouwen, in totaal komen er 20 sprekers. Mensen met mooie en inspirerende ideeën aandragen kan via info@tedxveghel.com.

Han van Horen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant