Geef om Vrijheid: Collecte van Amnesty International

Algemeen 201 keer gelezen

VEGHEL | Mensenrechtenorganisatie Amnesty International houdt in 2016 voor de veertiende maal een landelijke collecte. Deze vindt plaats van 13 tot en met 19 maart 2016. In de gemeente Veghel zullen zo'n 60 vrijwilligers langs de deuren gaan en uw steun vragen voor het werk van Amnesty.

Met de slogan Geef om vrijheid wil Amnesty duidelijk maken dat vrijheid niet in alle landen vanzelfsprekend is en dat er geld nodig is om de vrijheid van mensen te waarborgen. Wereldwijd doet Amnesty International onderzoek en voert actie voor een menswaardig bestaan voor iedereen. Ook u kunt hieraan een bijdrage leveren: geef aan de collectant. Met het geld dat tijdens de collecte wordt opgehaald, kan Amnesty haar werk blijven doen.

Missie Amnesty
Amnesty International is een onafhankelijke wereldwijde beweging van zeven miljoen mensen in meer dan 150 landen, die zich inzet voor slachtoffers van schendingen van mensenrechten. Hiervan steunen twee miljoen mensen Amnesty financieel als lid, donateur of vaste begunstiger. Amnesty Nederland is met 255.000 leden één van de grootste afdelingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant