De mensen van Domino's Veghel zijn klaar voor de Stuntweek!
De mensen van Domino's Veghel zijn klaar voor de Stuntweek!

Alle medium pizza's 3,99 euro tijdens Stuntweek Domino's Pizza

Zakelijk 585 keer gelezen

VEGHEL | Pizzaliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Domino's Pizza aan het Bolkenplein in Veghel. Van 14 tot en met 20 maart is het weer Stuntweek. Dat betekent dat alle medium pizza's een week lang slechts 3,99 euro (bij afhalen) kosten.

Normaal gesproken zijn de prijzen van de pizza's bij Domino's al scherp, tijdens de Stuntweek doen ze er nog een schepje bovenop. "Ik verwacht dat we wel tussen de 1500 en 2000 pizza's zullen bakken de volgende week", voorspelt Nick Raadgever, die samen met moeder Angelique en vader Guus Domino's Veghel runt. Dat doen ze in juni van dit jaar alweer vijf jaar, een lustrum dat dan gevierd gaat worden met een speciale stuntdag op 4 juni met mooie acties. Maar eerst is er natuurlijk de Stuntweek, die Domino's Veghel twee keer per jaar houdt. "Een extra service naar onze vaste klanten en natuurlijk ook een reden voor nieuwe potentiële klanten om via deze aantrekkelijke actie kennis met Domino's te maken", aldus Nick.

Bestellen
Naast afhalen, zijn de pizza's bij Domino's ook te bestellen. Domino's streeft er naar om alle pizza's binnen 30 minuten te bezorgen. Online pizza bestellen heeft een aantal voordelen waaronder gratis online betalen en het volgen van je bestelling via PizzaTracker. Voor alle duidelijkheid: de acties van 3,99 euro per medium pizza geldt alleen bij afhalen.
Domino's Pizza is gevestigd aan Bolkenplein 9/10 en dagelijks geopend van 16.00 tot 22.00 uur.
Zie de website www.dominosveghel.nl voor meer acties en overige informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant