Afbeelding

Shoeby Veghel is vernieuwd

Zakelijk 355 keer gelezen

VEGHEL | Met trots heeft Shoeby Veghel onlangs de deuren geopend van de vernieuwde winkel. In het gloednieuwe concept en opgefriste interieur shopt men nu de perfecte outfit voor iedere gelegenheid. Kom een kijkje nemen in dit modeparadijs met de nieuwste musthaves voor dames, heren en kids. Om dit te vieren zijn er in de winkel en op de Facebookpagina van Shoeby Veghel leuke winacties en aanbiedingen te vinden.

Wanneer iemand naar Shoeby Veghel komt, krijgt hij of zij persoonlijk advies van Jouw Personal Shopper om die stoere, casual of chique outfit te vinden. Iedere dag staat het team klaar. Een afspraak maken me een Personal Shopper in de winkel kan ook.|
Op Shoeby.nl staat de hele collectie ook online, 24/7 online shoppen dus.Meer inspiratie opdoen op het gebied van styling? Op het blog van Shoeby (shoebyblog.nl) worden dagelijks de laatste fashion trends en leukste lifestyle nieuwtjes gedeeld.

Van fashion tot beauty
Shoeby heeft de nieuwste fashion voor een vriendelijke prijs. Het dameslabel Eksept vindt men exclusief bij Shoeby. Voor de kids zijn er de eigen labels: Jill en Jilly voor meiden en Mitch en MTC voor de jongens. De heren shoppen het eigen label Cult Edition. Daarnaast zijn er ook leuke accessoires en toffe schoenen verkrijgbaar. Ontdek ook de Eksept cosmeticalijn met onder andere bad- en doucheproducten.

Shoeby is gevestigd aan Stadhuisplein 121 in Veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant