OLAT winterwandeltocht

Algemeen 84 keer gelezen

SINT-OEDENRODE | Er is op zondag 20 maart weer een OLAT Winterwandeltocht. De startlocatie is Brasserie Klein Speijck aan de Bosweg 140 in Oisterwijk.

Ditmaal is de start in Oisterwijk voor een mooie wandeltocht door een van de mooiste natuurgebieden die Brabant te bieden heeft, langs de Achterste Stroom, steken de wandelaars de benedenloop van de Reusel over en komen al snel bij de eerste vennen uit waarom Oisterwijk terecht bekend is. Een route voor elk wat wils: bossen, vennen, heide en meanderende riviertjes. In deze natuurgebieden is weinig horeca te vinden, maar OLAT zet diverse wagenrustposten uit.

Starttijden
Alle afstanden mogen vanaf 08.00 uur starten. De ervaren wandelaars kunnen wandelen op de 40, 30 of 20 kilometer. Voor degenen die minder willen wandelen en voor families met kinderen kan men tot uiterlijk 12.30 uur ook starten op de 15 of 10 kilometer. Men moet om 17.00 uur weer terug zijn op de startlocatie. Er hangen pijlen en men krijgt een routebeschrijving mee waardoor de routes eenvoudig zijn te wandelen. Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding genieten 50 procent korting op het inschrijfgeld. Uitgebreide informatie op www.olat.nl. Verdere inlichtingen te verkrijgen via e-mail: dagtochten@olat.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant