4H: SDDL richt het vizier al op volgend seizoen

Voetbal 17 keer gelezen

OSS / DEMEN | In de vierde klasse H gaat de strijd aan de kop tussen vooral FC Schadewijk en Berghem Sport onverminderd voort. Ondertussen strijdt SDDL ook voor een beter elftal. Trainer Antwan van Rijn: "We willen dit jaar zo verzorgd mogelijk blijven spelen, voetbal van achteren uit. Daarmee willen we punten vergaren om veilig te staan. We ontwikkelen zo jonge spelers met het oog op volgend seizoen waarin we voor een prijs willen meedoen."

Het is allemaal niet zo gemakkelijk als het klinkt want Van Rijn heeft in Demen ook te maken met spelers die soms andere verplichtingen hebben. Van Rijn: "Sommigen hebben op dinsdag cursus bijvoorbeeld. En daarbij moet er regelmatig iemand op een trainingsavond werken. Dan is het lastig om collectief te periodiseren en te werken aan automatismen." Zondag ontvangt SDDL op eigen veld hekkensluiter FC De Rakt dat afgelopen week van WEC won. De eerste overwinning voor de Udenaren.

Spelerscarrousel 

Ondertussen komt in Oss de jaarlijkse spelerscarrousel weer langzaam op gang. Cito-trainer Mark Konings: "Nee he? Nu alweer?".  Zijn speler Jordy Hoeks staat in de belangstelling van naar verluidt Achilles'29 en Gemert bijvoorbeeld. Donny van Herpen zou weleens voor Berghem Sport kunnen kiezen als hij besluit te vertrekken bij DESO. Wat nog niet zeker is overigens. Berghem-trainer Gaby Kuijpers": "Donny woont hier dus wie weet." Bij FC Schadewijk zit Giel van Orsouw ondertussen ook niet stil. "Ik denk dat we volgende week weer twee nieuwelingen kunnen bekendmaken. Zoals je weet komt in ieder geval Danny Laukes erbij."  

Lastig

FC Schadewijk heeft echter nu de focus op zondag. De Ossenaren moeten op bezoek bij NLC'03, één van de lastigste uitwedstrijden van het seizoen. En dat na de 1-4 zeperd tegen Cito vorige week. Berghem Sport onderneemt de trip naar Wijbosch waar WEC wacht.  (Willy Rooyakkers)

Programma vierde klasse H

-Boskant-Festilent 

-Cito-Ollandia 

-Estria-WHV 

-NLC '03-Schadewijk 

-SDDL- FC De Rakt

-SES-SCMH 

-WEC-Berghem Sport

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant