Dian Biemans is onder andere het gezicht van Carmen (Foto: Richard Monsieurs).
Dian Biemans is onder andere het gezicht van Carmen (Foto: Richard Monsieurs).

Erps model nieuwe presentatrice SBS6-programma

Algemeen 1.373 keer gelezen

VEGHEL | Dian Biemans is een alom geroemd model in binnen- en buitenland. De geboren en getogen Erpse maakt binnenkort haar presentatiedebuut bij het programma Samen Sterk. Het televisieprogramma wordt vanaf mei uitgezonden op SBS6.

Het tv-programma kijkt uit naar de samenwerking en is blij met de toezegging van Dian. "Ze heeft een schat aan kennis en veel ervaring voor de camera. Ze is breed opgeleid, zowel medisch als economisch en heeft een Master in Marketing Management. Na jarenlang wereldwijd als model te hebben gewerkt, en voor internationale en nationale merken campagnes te hebben gedaan, was ze toe aan de volgende stap: televisie. Dian is enthousiast, gedreven en veelzijdig. En ook al is ze onlangs verhuisd naar Amsterdam, Dian brengt nog altijd de Brabantse gezelligheid met zich mee." Eind 2015 sprak het 26-jarige model al de ambitie uit om meer voor de tv te gaan werken. Ze deed eerder ervaring op als actrice bij de SBS6-serie Zoete Wraak. Dian heeft enorm veel zin om aan de slag te gaan voor Samen Sterk. 

Oplossingen
Samen Sterk is een televisieprogramma waarin ze laten zien hoe we als land, als zorgverlener en als cliënt samen sterk kunnen staan. Of het nou gaat om gezinsbegeleiding, langer thuis blijven wonen, een kunstmatige knie, acupunctuur of zelfs een operatieve ingreep: door samen naar oplossingen en antwoorden te zoeken, kunnen we er samen voor zorgen dat we de toekomst sterker tegemoet treden. Niemand hoeft dit alleen te doen en voor iedereen is er een oplossing mogelijk. In Samen Sterk komen oplossingen voor vaak actuele vragen en situaties aan bod. Een prangende vraag? Neem contact op met contact@titantelevision.nl.

Samen Sterk zal te zien zijn vanaf zaterdag 7 mei 2016 om 16.30 uur bij SBS 6.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant