Afbeelding

Koopzondag in het Veghelse centrum

Centrum 373 keer gelezen

VEGHEL | Het is aankomende zondag, 3 april, de eerste zondag van de maand wat vanaf nu betekent dat het een koopzondag is in Veghel Centrum. De koopzondag van 3 april staat geheel in het teken van het aankomende aspergeseizoen. Dat seizoen wordt ieder jaar officieel op de tweede donderdag in april geopend.

Op het Molenwiekenplein kunnen bezoekers van het centrum genieten van een overheerlijke aspergesoep. Daarnaast is er tijdens de koopzondag een leuke aspergeactie. Wanneer bezoekers van Veghel centrum op de koopzondag voor minimaal 50 euro besteden bij de ondernemers in het centrum ontvangen zij op het Molenwiekenplein één pond gratis asperges van De Wit uit Mariaheide. Het bedrag van 50 euro hoeft niet in één winkel of horecagelegenheid uitgegeven te worden. Bonnetjes mogen gecombineerd worden tot er een minimaal bedrag van 50 euro ontstaat. Voor de aspergeactie geldt: maximaal één kilogram asperges per persoon én het minimaal te besteden bedrag 50 euro moet uitgegeven zijn op koopzondag (3 april) in Veghel centrum.

Trampoline
Op de Markt wordt een Bungee Trampoline geplaatst waar kinderen onder professionele begeleiding gedurende de hele koopzondag gratis trampoline kunnen springen. Bezoekers kunnen gratis parkeren in Veghel centrum en de winkels zijn geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor een actueel overzicht van de winkels en horecagelegenheden die tijdens de koopzondag open zijn op: http://www.veghelcentrum.nl/agenda/koopzondag-3-april/.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant