Afbeelding

Nieuwe voorzitter voor Stichting Centrummanagement Veghel

Centrum 981 keer gelezen

VEGHEL | Het bestuur van Stichting Centrummanagement Veghel heeft in haar vergadering van 12 mei Johan Nagtzaam gekozen tot nieuwe voorzitter. Johan is hiermee de opvolger van Miranda van Leiden die van 2013 tot en met 2015 de functie van voorzitter bekleedde.

Voor velen in Veghel is Johan Nagtzaam geen onbekende. De 62-jarige, gehuwd en trotse vader van drie kinderen en acht kleinkinderen, is woonachtig in Erp en is de oprichter en tot 2016 mede-eigenaar van Nagtzaam Accountants & Fiscalisten gevestigd in Veghel, Oss en 's-Hertogenbosch.

'Mooie uitdaging'
"Ik heb mijn aandelen in onze onderneming per 1 januari 2016 overgedragen aan mijn zoon Joris, die vanaf dit jaar samen met mede-eigenaar en algemeen directeur Yousef Kayyal ons levenswerk voortzet. Ik heb in het verleden al deelgenomen aan diverse besturen in Veghel en zie, met de beschikking over wat meer vrije tijd en de kennis van Veghel, in deze functie als voorzitter een mooie uitdaging. Ik zie het als mijn taak om het vele goede werk dat door het bestuur en de bij het Centrummanagement betrokken partijen al is verricht samen verder uit te bouwen. Samen kunnen we de gestelde doelen van een toekomstbestendig, levensvatbaar en aantrekkelijk centrum realiseren", aldus Johan Nagtzaam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant