Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Op kermiszondag vindt de traditionele vlooienmarkt van Carnavalsvereniging De Reigers plaats.
Op kermiszondag vindt de traditionele vlooienmarkt van Carnavalsvereniging De Reigers plaats.

Kermis Zijtaart heeft een vol programma op de planning staan

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Kermis in Zijtaart is vier dagen lang plezier voor jong en oud. Van vrijdag 27 tot en met maandag 30 mei staat de kermis weer aan de Pastoor Clerckstraat. Met de komst van diverse leuke kermisattracties en een vol kermisprogramma bij onder andere café-zaal Kleijngeld belooft de kermis in Zijtaart ook dit jaar weer een gezellig evenement te worden.

De kermis in Zijtaart start vrijdag om 19.00 uur. De start van de kermis valt samen met de Mountainbike Streetrace die geheel in het teken staat van de ziekte van Duchenne. Op zaterdagmiddag organiseert W.T.C. Zijtaart, de wielertourclub, een fietscross waar de jeugd om het Zijtaarts kampioenschap strijdt.
Diezelfde avond is er om 19.00 uur voor iedereen gratis koffie en thee. Kinderen die om 19.00 uur aanwezig zijn op het kermisterrein ontvangen een gratis kermis vrijkaartje.
Op kermiszondag vindt de inmiddels traditionele vlooienmarkt van Carnavalsvereniging De Reigers plaats. Als afsluiter ontvangen alle basisschoolkinderen maandag 30 mei op school ook nog een vrijkaartje voor de kermis.

Al met al een vol kermisprogramma wat garant staat voor vier dagen lang plezier op Zijtaart kermis voor jong en oud.

Blijf op de hoogte
Houdt www.zijtaartkermis.nl in de gaten en like de Facebookpagina van Zijtaart kermis en ben als eerste op de hoogte van het laatste (kermis)nieuws.

Meer berichten