De Noordkade gaat knallen tijdens FM16 (Foto: Arno Lucas).
De Noordkade gaat knallen tijdens FM16 (Foto: Arno Lucas).

Noordkade Magnifique: Muziek, Musical, Food & Drinks, Dans en Kunst

  •   keer gelezen

VEGHEL | De Noordkade partners pakken uit met Fabriek Magnifique. Tijdens het festival bruisen de oude fabrieken en het buitenterrein op de CHV Noordkade in Veghel van de activiteiten voor jong en oud.

Naast de twee reeds bekende fabrieks-projecten 'Chocolate Factory' en 'Waste Factory', komt er buiten een groot podium met doorlopend optredens van orkesten, popbands en verschillende artiesten. In de podiumzaal kunnen bezoekers genieten van de musical Meske & Monster en verschillende dansoptredens. Op het podium van Café De Afzakkerij wordt een doorlopend programma geboden van kleine intieme optredens tot gezellige meezingers.

Industriële erfgoedterrein
De partners op CHV Noordkade Veghel: Bioscoop Industry, De Afzakkerij, Phoenix Cultuur, Kunstgroep de Compagnie, Wittern en de winkeliers van de Proeffabriek hebben de handen ineen geslagen om het festivalpubliek een mooi en afwisselend programma te bieden. Binnen en buiten dus genoeg vertier met allerlei optredens, exposities en presentaties, klein en groot. De cafés, restaurants en winkels op het mooie industriële erfgoedterrein zorgen ervoor dat niemand wat tekort zal komen op het gebied van food & drinks.

Definitieve programma
Het tweejaarlijkse festival Fabriek Magnifique vindt plaats van vrijdag 22 juli tot en met zondag 24 juli. Binnenkort wordt het definitieve programma van de Noordkade podia bekend gemaakt. Meer informatie is te vinden op www.chvnoordkade.nl en www.phoenixcultuur.nl.

Meer berichten