Jazz in Foodtown en een koopzondag in het Veghelse centrum.
Jazz in Foodtown en een koopzondag in het Veghelse centrum.

Koopzondag 'Modeproeverij' met ondertussen Jazz in Foodtown

Centrum 265 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens de koopzondag op zondag 4 septemberis Veghel het centrum van de mode. Kom proeven van de nieuwe najaarsmode en geniet van culinair Veghel tijdens de tweede editie van de 'Modeproeverij'.

Van 12.00 uur tot 17.00 uur zijn de winkels in Veghel Centrum geopend en presenteren de Veghelse modeondernemers zich tijdens diverse fashion shows op de catwalk in de Hoofdstraat. Er zijn drie modeshows om 13.15 uur, 14.45 uur en 16.00 uur. Op de Meijerijgaarde wordt een 'modeflits' georganiseerd. Tussen 13.30 uur en 16.00 uur geven er verschillende modellen op het podium voor Cor van Schie een indruk van de nieuwe collectie en dat alles gezellig op muziek. Ondertussen kan men genieten van 'Jazz in Foodtown' op de Markt. Vanaf 13.30 uur treden hier verschillende bands. Tussen de optredens door vermaakt het Streetparade Orkest Veghel het publiek.

Gratis parkeren
Op de koopzondag is het gratis parkeren in het centrum van Veghel en zijn de winkels geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op www.veghelcentrum.nl en de Facebookpagina van Veghel Centrum staat meer informatie over de koopzondag(en) in het centrum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant