Spektakel gegaramdeerd tijdens Bromance (foto: Chris Nash)
Spektakel gegaramdeerd tijdens Bromance (foto: Chris Nash)

Verbluffende trucs en ongewone combinaties

Kunst en cultuur 98 keer gelezen

VEGHEL | De drie jongens van Barely Methodical Troupe zijn op vrijdag 30 september met de voorstelling Bromance te zien in De Blauwe Kei in Veghel. Zij voeren spannende circus- en acrobatische acts op en zullen het publiek versteld doen staan met hun verbluffende trucs en ongewone combinaties.

Bromance laat zich het beste beschrijven als een mengeling van circus, dans, breakdance, tricking, free running, cyr wheel (grote metalen ring), parkour (loopdiscipline), contorsionisme (slangenmenstechniek) en duo-acrobatiek. En dan komen er ongetwijfeld nog een paar technieken voorbij.
In het kort komt het er op neer dat Bromance een onafgebroken stroom van verbluffende trucs is, met ongewone combinaties van bekende en onbekende moves. Spektakel gegarandeerd.

Theaterfestivals
Met Bromance veroverden de drie jonge Britten van Barely Methodical Troupe het publiek in Edinburgh, tijdens een van de belangrijkste internationale theaterfestivals van het jaar. Het debuut van Barely Methodical Troupe werd meteen bekroond met de Total Theatre & Jackson Lane Award for Circus.

Kaarten
De voorstelling Bromance begint om 20.30 uur in de Kleine Zaal.
Kaarten voor kosten 23 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via (0413) 34 25 55 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.
Deze voorstelling is een onderdeel van Festival Visuals.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant