De nieuwe kindershow 'Peppa Big' van Van Hoorne Entertainment.
De nieuwe kindershow 'Peppa Big' van Van Hoorne Entertainment. Foto: Levin den Boer en Paula van der Meeren

Vrolijke kindervoorstelling Peppa Pig in De Blauwe Kei

Algemeen 852 keer gelezen

VEGHEL | Kindervoorstelling Verrassingsfeest! met Peppa Pig is op zaterdag 20 april te zien in Theater De Blauwe Kei in Veghel. De show voor kinderen vanaf 2 jaar start om 14.00 uur in de Grote Zaal van het theater op de Noordkade.

Het lieve roze varkentje, bekend van Nickelodeon, staat nu in het theater. In deze familiemusical staat het thema feest centraal. Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten.

Verrassing
Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors, vrolijke meezingliedjes, swingende meedoedansjes en uiteraard vele spannende verrassingen, maken deze voorstelling tot één groot feest voor de hele familie.

Genoeg bewijs
Na de voorstelling komt Peppa naar de foyer voor een foto en dikke knuffel. "Eigenlijk zijn de stralende druk meedansende kinderen al genoeg bewijs van weer een succesvolle Peppa Pig voorstelling", schrijft Musicalsites.nl.

Reserveren
Kaarten voor Peppa Pig kosten 18.05 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant