Afbeelding
Foto: Ties van Dooren

Veghel in Hout is uitverkocht

Algemeen 917 keer gelezen

VEGHEL | Veghel in Hout is uitverkocht. "Het is voor ons een verrassing dat het zo snel is uitverkocht", aldus Hilde Schepens, verantwoordelijk voor de de administratie van de bouwdorpkaarten. Veghel in Hout is dit jaar van 12 tot en met 16 augustus.

De kaartjes voor het Veghelse bouwdorp zijn de afgelopen jaren niet zo snel over de toonbank gegaan. Hilde: "We kunnen nu tijdig beginnen met het aanmaken van de kaarten. Deze kaarten kunnen opgehaald worden bij het UITpunt op de Markt in Veghel op zaterdag 22 juni in de middag. De tijden worden via de site bekend gemaakt."

Activiteiten bouwdorp
Voor het bouwen van de hutten zijn er duizenden pallets nodig. Op dit moment staan er ongeveer 4000 pallets klaar voor gebruik. Het bestuur van het bouwdorp verwacht al voor de zomervakantie klaar te zijn met het verzamelen van de pallets. Elke week komen er twee opleggers bij die door vrijwilligers in de avonduren worden gelost. Naast het bouwen van de hutten kunnen de kinderen ook deelnemen aan allerlei andere activiteiten. Dit jaar komt The Voice of Bouwdorp weer terug. Er is een nieuwe poppenkast en er komt een clown optreden. De reddingsbrigade geeft workshops in de bouwdorpweek. Knutselen staat dit jaar in het teken van hout, zo kunnen kinderen vogelhuisjes maken en naambordjes schilderen. Tevens kunnen de kinderen genieten van drie hele grote luchtkussens.

Vrijwilligers
De afgelopen weken hebben zich verschillende nieuwe vrijwilligers gemeld, met name voor de activiteiten. Vrijwilligers zijn altijd welkom, al is het maar voor een halve dag. Leerlingen van het voortgezet onderwijs zijn welkom om hun maatschappelijke stage te komen doen. Informatie daarover is te vinden op: www.veghel-in-hout.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant