Bridge is een kaartspel dat ook onder de noemer denksport geplaatst kan worden.
Bridge is een kaartspel dat ook onder de noemer denksport geplaatst kan worden.

Tweede bridgedrive in het PieterBrueghelHuis

Algemeen 441 keer gelezen

VEGHEL | De tweede PieterBrueghelHuis bridgedrive wordt op zaterdagmiddag 18 mei georganiseerd samen met Bridge Veghel '77. De eerste editie in 2018 werd door de deelnemers als bijzonder en gezellig ervaren. De bridgedrive begint om 12.30 uur in het PieterBrueghelHuis.

Het is de bedoeling dat het PieterBrueghelHuis voor inwoners van Meierijstad een gezellige huiskamer is, waar het mogelijk is een fijne dag door te brengen. Een plaats waar door mee te doen 'beperkingen verdwijnen' en met een goed gevoel weer naar huis te gaan. Veel van het werk gebeurt door vrijwilligers.
Er is een duidelijke verbinding met de bridgeclubs. Nogal wat leden hiervan zijn actief betrokken bij het PieterBrueghelHuis als vrijwilliger. Zij leveren door het samen doen duidelijk een bijdrage aan het welzijn van de bezoekers van het PieterBrueghelHuis. Ook dit keer is de opbrengst van de inschrijfgelden bestemd voor verdere inrichting van het PieterBrueghelHuis.
Bridge Veghel '77 is met ruim 70 leden al vele jaren actief met het beoefenen en verder ontwikkelen van deze denksport in Veghel en omstreken. De belangrijkste doelstelling is om gezelligheid te koppelen aan een gezonde ambitie om het spel zo goed mogelijk te spelen en waar mogelijk te verbeteren. In dat verband wordt ook een opleiding voor beginnende bridgers verzorgd. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met secretaris Annemarie van Meurs: ambvanmeurs@gmail.com of 06-25386278.
De drive van 18 mei bestaat uit een zogenaamde Topintegraal van 28 spellen. De drive begint om 12.30 uur en voorafgaand daaraan is er vanaf 11.45 uur een lunch met een kopje aspergesoep en broodjes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant