Afbeelding

Bek lanceert twee acties voordat het doek valt

Algemeen 2.852 keer gelezen

Ruim 80 jaar (!) was Bek, Boeken & Bijzonders een van de bekendste en mooiste winkels uit de Hoogstraat. Op zaterdag 1 juni sluit de winkel voorgoed haar deuren. De boekenwinkel neemt afscheid met een paar interessante acties.

Het nieuws dat Bek ging stoppen sloeg in februari van dit jaar in als een bom. Veel bezoekers kwamen de laatste weken langs en maakten een laatste rondje door de winkel, namen snel een fotootje of beklaagden zich bij het personeel over 'waarom deze prachtige winkel weggaat'.
Nu de deuren van Bek, Boeken & Bijzonders echt dichtgaan, lanceren ze twee laatste acties.
Vanaf donderdag 23 mei geldt er 50 procent korting op het complete assortiment. Tevens staat er een Pop-up Store van Bookies bij Bek, Boeken & Bijzonders.
Vanaf donderdag 31 mei mogen alle artikelen weg tegen elk acceptabel bod. Zaterdag 1 juni is Bek, Boeken & Bijzonders voor het laatst open. Alle opbrengsten gaan vanaf 23 mei naar Bookies. Stichting Bookies ondersteunt kinderen met kanker en hun ouders financieel.
De boeken die straks nog niet zijn verkocht, gaan waarschijnlijk naar een opkoper en de inboedel kan gebruikt worden voor de kantoren die straks verrijzen. De karakteristieke boekenkasten blijven behouden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant