Afbeelding

'Veghel, bedankt voor de mooie opbrengst van 81.524,81 euro'

Algemeen 1.423 keer gelezen

VEGHEL | De collecte van de Goede Doelen Week Veghel (GDW Veghel) werd gehouden in de week van 8 tot en met 13 april. Via de retourenveloppen is er in totaal 81.524,18 euro voor de negentien fondsen binnengekomen. Inmiddels is alles geteld en zijn alle bedragen ingevoerd, het bedrag is ruim elf procent hoger dan de opbrengst van 2018.

"Hiermee zijn we heel tevreden en natuurlijk willen we alle inwoners, collectanten, wijkhoofden en andere vrijwilligers voor hun bijdragen en inzet bedanken. Veghel bedankt!', aldus de organisatie.
De taakgroep Financiën heeft in april de verwerking van alle collecte-formulieren verzorgd. Ook dit jaar is er veel gebruik gemaakt van de éénmalige incasso-mogelijkheid. Het grootste deel van deze donaties is inmiddels geïncasseerd. Binnenkort wordt naar alle fondsen het toegekende geldbedrag overgemaakt.

De opbrengst per fonds / goed doel:

De GDW Veghel is een ANBI-instelling. Dit wil zeggen een Algemeen Nut Beogende Instelling. Een schenking aan een ANBI kan een belastingvoordeel opleveren. Meer informatie hierover is te lezen op: www.goededoelenweekveghel.nl. De GDW wil ook in 2020 de Goede Doelen Week Veghel organiseren. De evaluatie met alle betrokkenen heeft inmiddels plaatsgevonden en de voorbereidingen zijn gestart.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant